SITU SANA SINI

dscn7562.jpgdscn7553.jpgimg_0224.jpg

 

Denting Dengung. Paparan Penuh>>

Promosi Kerja Kahwin 2008. Paparan Penuh>>

Gempa Bumi Sichuan China (Fakta Tambahan). Paparan Penuh>>

Gincu, Kasut Tinggi… Paparan Penuh>>

Minyak, Petronas & Subsidi. Paparan Penuh>>

Gempa Bumi di sichuan, China. Paparan Penuh>>

Kaki Bola | Football Mania. Paparan Penuh>>

13 Comments Add your own

  • 1. shilafc.com  |  February 12, 2008 at 8:42 am

    rabu 8.30malam

    berkumpul plaza alam sentral shah alam

    8.00 malam tiket percuma……

    hubungi 60122424406

    rombongan cik kiah ….. hihihi😉

    baju shilafc telah siap…

    Reply
  • 2. muhammadridwanto  |  March 26, 2008 at 5:50 am

    selamat

    Reply
  • 3. muhammadridwanto  |  March 28, 2008 at 4:49 am

    hamim, ko apa khbar?entry yang gempak2 tak der ke?

    Reply
  • 4. hamimnasoha  |  March 28, 2008 at 9:18 am

    Ko nak gempak yang cam mana? Yang kontroversi bleh? Sibuk la tak dapat nak cari bahan yang best. Tak pe nanti aku cuba..huhu

    Reply
  • 5. muhammadridwanto  |  March 29, 2008 at 4:48 am

    Tak ada lah yang kontroversi. Cuma idea dan hasil penulisan ko yang boleh merangsang minda aku dan pembaca yang lain. Lagi pun, ko kan bab2 idea ini terkedepan. Kalau tidak, masakan ko boleh jadi salah seorang ahli dalam http://www.myipo.gov.my
    Orang hebat2 aja yang akan terpilih. Sudah tentu salah seorangnya, En. Hamim Nasoha.

    Reply
  • 6. axis706  |  May 12, 2008 at 3:20 am

    salam…

    nak link bleh?

    Reply
  • 7. hamimnasoha  |  May 12, 2008 at 7:12 am

    Dialu-alukan wahai Aziz

    Reply
  • 8. mieji  |  May 13, 2008 at 10:36 am

    wah! tahniah..tahniah… ada blog skrg!

    Reply
  • 9. hamimnasoha  |  May 14, 2008 at 1:25 am

    Alhamdulillah. Ini berkat galakan kawan-kawan juga

    Reply
  • 10. BILAL66  |  October 13, 2008 at 1:33 pm

    derma,cepat lah comment,cepat lah sokong agama kita,derma banyak2,dapat pahala.

    Reply
  • 11. aveburry_x  |  January 19, 2009 at 11:22 am

    tahniaah..
    dah ada blog ko skang.
    bangga sek keb tun ismail..

    Reply
  • 12. aveburry_x  |  January 19, 2009 at 11:24 am

    mim..
    kumpul la dak2 STI…
    meriah skit

    Reply
  • 13. mofais  |  April 28, 2009 at 2:50 am

    Hi, Hamim.. Aku dapat tau link kau dari link blog wanto.. Best la baca blog kau.. Tahniah dan selamat maju jaya..

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


%d bloggers like this: